28 Şubat 2012 Salı

The Muppets


The Muppets, nam-ı değer Muppet Show. Benim çocukluğumu bile aşar geçmişi. Her izlediğimde çocukluğuma dönerim, mutlu olurum. Kendimi 8 yaşında annesinin elinde, kucağında onun için kocaman bir mısır kovasıyla heyecanla o kocaman perdeye bakan kız gibi hissettim :)
Filme başlarken zaten yine aynı moda girmiştim, beklentim belliydi. Eğlenecektim ve eğlendim. Bildiğimiz Muppet Show. Kermit, Piggy, Gonzo, Fozzie, Chef, Scooter... Aralarına yeni katılan ve filmin baş kahramanı Walter. Filmde Muppets'a How I Met Your Mother'dan Marshall olarak tanıdığımız Jason Segel eşlik ediyor Gary karakteriye.
Filmin konusu şöyle: Kendini bildiğinden beri büyük bir kukla hayranı olan Walter arkadaşlarıyla Los Angeles'a gider ve şans eseri petrol zengini Tex Richman'ın Muppet Show Stüdyolarını yıkmak istediğini öğrenir. İşe Kermit'i bulmakla başlar. Gary, Mary,Walter ve Kermit tüm kuklaları bir araya toplayarak yeni bir show hazırlayarak stüdyoyu kurtarmaya çalışırlar.
Filmin benim için en güzel kısımları yine müzikleriydi.


veee





Muppet Show tek bir kuşağa hitap etmediği için çok şanslı. Tabi bizler de. Bence keyifli 2 saat geçirmek istiyorsanız The Muppets'ı izleyin :)

Filmde hoşuma gitmeyen tek şey filmin başında Türkiye ile ilgili geçen replikti. Onu da klasik Amerikan zihniyetine verip filmin tadını çıkardım. 


2 yorum:

  1. Ben de şimdi Hugo'yu izledim, tavsiye ederim izlemediysen(;

    YanıtlaSil
  2. izlemedim, bilgisayarda sırasını bekliyor :)

    YanıtlaSil