27 Temmuz 2013 Cumartesi

Yaparım dedim.Yaptım.Oldu



Güzel şeyler oluyor bu aralar. Çok güzel şeyler hem de. Sonunda pes etmeden, sadece kendim için istediğim, yıllar boyu istediğim şeyi yaptım. Üniversite sınavına tekrar girdiğimden bahsetmiştim. Öğretmenliği gerçekten çok seviyorum ama ömrüm boyunca yapmak istediğim şey bu değil. Bunu hep biliyordum, ama bir türlü hareket edecek cesareti bulamadım kendimde, ta ki bu seneye kadar. 2013'ün bana çok uğurlu geleceğini biliyordum. Şükürler olsun ki öyle oldu.
Tekrar üniversite sınavına girmeye karar verdiğimde beni ek ciddiye almayanlar oldu, olmadı değil. Ama umrumda mı hayır o da değil :)
2 gün önce yerleştirmeler açıklandı ve karşınızda Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisi duruyor :)
Selam size..!!!
Çok heyecanlıyım, nasıl olur kaç seneden biter bilmiyorum, haliyle 20lik öğrenciler gibi sürekli okula gidemeyeceğim belli. Ama azimliyim bitireceğim bu okulu da. Fazla diploma göz çıkarmaz.
Ben kendi yerimi ( henüz adını veremediğim ) zaten açacağım.Bugün, yarın, seneye bilmiyorum ne zaman. 5 yıl müddet verdim kendime. Bu sürede okulu da bitirip bu işi hobi olarak değil profesyonelce en iyi şekilde yapmak benim emelim.
Anlayacağınız tadıma doyum yok bu aralar. Kpss de açıklansa, bir de atansam of diyorum sadece of! O zaman 40 gün 40 gece kutlama yapacağım. Hele bir de İstanbul olursa dileyin benden ne dilerseniz.
Bende bu aralar durumlar böyle. Huzurdan nirvanaya erdiğim bugünlerde atanma haberi de üzerine eklenir uçuşa geçeriz toplu olarak.
Güzel haberlerimin devamı gelecek, beklemede kalın..!


2 yorum:

  1. Çokk güzel bir haber bu. :):):) Her şeyin gönlümüze göre olduğu nice günlere. ;)
    Not: Bence sen bu azimle 5 seneye bırakmazsın o okulu. ;)

    YanıtlaSil
  2. Çook teşekkür ederim, böyle destekler gördükçe gidip bir çırpıda bitiriveresim geliyor zaten :)

    Hepimiz için hep gönlümüzün istedikleri olsun (:

    YanıtlaSil