20 Aralık 2016 Salı

2 İleri 1 Geri, Marş Marş Merkür


Günümüz modalarından biri de astroloji. Son 2-3 yıldır herkes astrolog, herkes gökbilimci.
Bir de dillere pelesenk Merkür Retrosu. Evlerden ırak!
Bakma böyle dediğime ben de meraklıyım bu tarz olaylara. Bir astrolog takibindeyim uzun zamandır. Dinçer Güner ismini buraya iliştireyim. Bir iki tweetlerini kurcalayın baya iyi!
Neyse konumuza dönelim. Bu retro çok pis birşey diyorlar. Yılda 4 defa 3'er haftadan yaklaşık yılın çeyreğini alıp götürüyor pislik.
Dün de bismillah hadi bakalım dedirtti. Tam böyle mayışmışım, akşam mahmurluğu. Yatağın içinde kedi gibi ordan şuraya dönerken şangırtlı bir ses!
Balkonun tavanı inmiş aşağıya! Şaka mı! Daha dün dedim değil mi size. Mutlu Esra olma vakti diye. Al işte! Neyse çözeriz 😉
Merkür Retroları dillere destan. Zamanında iki arkadaşımızı tanıştırma planlarımız vardı. Bir nevi çöpçatacaz. Ama gel gelelim merkür retroda. Başını yedim gençlerin 3 hafaya yakın sabrettiler tanışmak için. Sonuç mu? Ay sonunda nişanlanıyorlar. Yine bir retroda 😅
Daha önce de yine bir retroda sevgilim çat diye ilişkimizi bitirdi. Gülerek açtığımız telefonu ayrılarak kapattık. Sonuç? Retro bitti biz barıştık. Şimdi nişanlıyız. Daha da retro zevali yaşatma rabbim!
Demem o ki sana sevgili Merkür. Yapma etme tatlım. Azcık gönyende dur. İki ileri bir geri mal ettin bizi. Bu sefer teğet geç bari.
Öpüyorum tatlım...

Ps: Amazondan gelen paketleri açmayın canlar.
Sevgi ile :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder